Hænder / fødder

                         

AHA (Frugtsyre) håndbehandling
 

 

359,-

 

Quick manicure
 

249,-

Hurtig og effektiv behandling(uden eller med klar lak)

Neglene files til den form du ønsker dig og poleres op. Neglebånd tilrettes og plejes med særlig neglebåndsolie. Afsluttes behandling med plejende håndcreme, som nænsomt masseres ind i huden.

*som tillæg kan du få Shellac på dine negle 

  Vælg mellem flere farver   149,-
     

 

 
Quick pedicure

 

 

 349,-

Hurtig og effektiv behandling(uden eller med klar lak)

Den starter med et fodbad, herefter behandles din hård hud, negle klippes og files til den ønsket form og længde, neglebånd tilrettes og plejes med olie. Afsluttes behandling med afslappende fodmassage og en nærende fodcreme.

 

Spa Manicure
  399,-

En wellness behandling for både hænder og negle der giver et overvæld af rig fugt og plejer huden med en botanisk blanding af beroligende kamille og rensende sandeltræ. Den silkebløde formel giver en blød, smidig fornemmelse på huden med aromatisk oplevelse af en delikat duft af gardenia og jasmin.

Hænderne sættes i en blødgørende håndbad, derefter neglebånd tilrettes og død væv fjernes. Neglene files i en pæn facon, så de får den ønskede længde og form, herefter peeles hænderne med en lækker scrub for at exfoliere de døde hudceller. Efterfølgende påføres en blødgørende maske og hænderne pakkes ind i en håndklæde for at give dem en lækker glød. Afsluttes behandling med en fugtlotion, der nænsomt masseres ind i huden.

Lakering med klar lak (efter ønske)

Spa Pedicure
  459,-

Gardenia Woods Spa Pedicure behandling er ren velvære for dine fødder, en eksklusiv serie, baseret på botaniske ingredienser, der plejer, fugter og virker beroligende.

Behandlingen starter med et dejligt varmt fodbad, tilstat velduftende badesalt, der renser og blødgør huden. Neglene klippes og formes, neglebåndet tilrettes og død væv fjernes. Bagefter behandles undersiden af dine fødder, her bruges en cremet scrub, der fjerner overfladehudceller så huden efterlades perfekt glat. Fødderne pakkes dernæst  ind i en blødgørende maske med  bl. a. argan olie, som fugtgiver i dybden og efterlader huden skøn og fornyet. Afsluttes fodbehandling med en behagelig afslappende fodmassage og en nærende fodlotion. Nyd det!

Lakering med klar lak (efter ønske)

 

Shellac fingre
Vælg mellem flere farver   299,-

 

   
Tillæg for glimmer   69,-
Aftagning af shellac   99,-
*I forbindelse med behandling   69,-