Fiskespa

 

Fodbehandling med underholdning

Garra Rufa er den samme fisk som også går under navnet Doktorfisk. Navnet Garra Rufa er det latinske navn, der er blevet mere og mere populær indenfor de seneste år.

Der findes også andre former for Doktorfisk, men de har ikke samme egeskaber som netop den variant der hedder Garra Rufa. Garra Rufa har til forskel fra de andre varianter, ingen tænder. Det vil sige, at den ikke bider hudcellerne af, men den suger de døde hudceller af den levende hud. Desuden frigiver Garra Rufa et enzymholdigt sekret, hvilket optages i underhuden og dermed nedbringer den hurtige celledeling i huden.
 

Behandlingen med Garra Rufa fisk, er 100 % uskadeligt, og er hverken farlig eller på nogen måde forbundet med smerter. Tværtimod så føles det dejligt, kildende og kan også give en snurrende følelse og fornemmelse på huden hvor Doktorfisken den ”arbejder.

Det er vigtigt, at man ikke selv har foretaget en forudgående behandling af sine fødder og ben. Da det er vigtigt for behandlingen, at der er så mange døde hudceller som muligt. Jo flere døde celler der er til stede, jo bedre og mere effektiv vil behandlingen blive. Fordi at de døde hudceller er med til at aktivere lysten til at spise hos Doktorfisken.

 

Garra Rufa Fiskespa er et unikt tilbud til de trætte fødder. De berømte Garra Rufa fisk kan på en nænsom og naturlig måde exfoliere hård hud på dine fødder og efterlade dem bløde  med en afslappet, behagelig følelse.

Tag en veninde med og nyd den ren velvære i god selskab.

 

20 min.   150,-

30 min.   200,-

45 min.   250,-

20 min. fiskespa + 10 min. fodmassage        249,-

 

*som tillægsbehandling 15 min.                      79,-

 

Hvad er fiskebehandling  god til?

·        Psoriasis

·        Eksem

·        Tør, hård hud

·        Dårlig blødomløb

·        Bare ren velvære

Hygiejne regler Fiskespa (kontraindikationer) :

·        Fod – eller neglesvamp, samt fodvorter

·        Smitsom hudlidelse på fødder eller ben

·        Sår på fødder eller ben

·        Almen smitsom sygdom i øvrigt

Kendt sygdom med nedsat immunforsvar