Purus Acne behandling (Dybderens) 429,-

En rigtig god og effektiv behandling for dem, der har problematisk og uren hud. Specialudviklede "Purus Acne Metode" er en medicinsk linje fra Medex Bio Science laboratorier.

Acne (uren hud og bumser) er en lidelse, som ikke kun forekommer hos teenagere. Den kan også forsætte eller opstå langt ind i voksealderen. Dette kan der være flere årsager til. Ofte er acne hormonelt betinget og kommer på den måde "indefra", men lige så tit skyldes det vores travle hverdag med ydre påvirkninger som for eksempel stress, forkerte madvaner, overfølsomhed, forurening, manglende eller forkerte hudpleje. Ligeledes kan brug af tilfældigt indkøbte og ikke tilpassende hudplejeprodukter give en stresset hud, som igen kan give udslag i acne og eksemagtig hudirritation.

Man kan opleve, at ikke-terapeutiske produkter mod "fedtet og uren hud" kan gøre problemet værre, da de udtørrer i overfladen - og for at kompensere for den manglende fugt, vil huden begynde at overproducere talg under huden og dermed tilstoppe porerne yderligere.

For et optimalt behandlingsresultat vil det værre tilrådeligt med dybderensende ansigtsbehandlinger ca. hver måned fulgt op med daglig hjemmepleje. Varighed 60 min.