Esthetique Hudpleje i  Aalborg -

Wellness, ansigtsbehandlinger, hårfjerning og fiskespa

Interesserer du dig for dit velvære og dit udseende? Prioriterer du at forkæle dig selv og pleje din fremtoning? Så kan Esthetique Hudpleje hjælpe dig med en lang række behandlinger, wellnessoplevelser samt unikke kvalitetsprodukter.

Når du behandles hos Esthetique Hudpleje, foretages behandlingen desuden af en lægeeksamineret og autoriseret kosmetolog og hudterapeut.

I det øjeblik du træder ind i vores skønhedsklinik i Aalborg, vil du således blive mødt af professionalisme og kvalitet på alle niveauer og det endog til meget rimelige priser.

Wellness i Aalborg er Esthetique Hudpleje en garant for.

 Wellness pakker

 Massage og wellnessoplevelser

I en travl og stresset hverdag er den bedste gave, man kan give sig selv eller sine nærmeste, massage og wellnessoplevelser.

Esthetique Hudpleje har alt fra en ansigtsmassage til 149,- kr. til luksuriøse wellnesspakker, indeholdende både ansigtsbehandlinger, massage og fiskespa til 1149,- kr. Spørgsmålet er blot, hvad der vil være den bedste oplevelse for dig.

Ønsker du en rygmassage kombineret med en lille ansigtsbehandling og fiskespa, eller vil du gå all in og have helkropsmassage, Relax ansigtsbehandling ellers aromatisk ansigtsbehandling samt fiskespa.

Under alle omstændigheder sørger vi for at give dig en afslappende selvforkælelsesstund med massage, hudpleje og fiskespa.